vickydepauw.reismee.nl

aankomst

Om 4u deze nacht was het zover. Ik vertrok! Dit was met de nodige knuffels en traantjes. Loupeke heeft nog eens tussen mij en dimi mogen liggen tot de wekker om 3u30 ging. na nog een dikke knuffel en kus van mijn schat vertrokken we richting schiphol. Daar heb ik met mama en papa nog iets gedronken en moest ik van hen ook afscheid nemen. De mensen aan de Douane hadden dit gezien en vroegen waar ik heen ging en voor hoe lang. Ik moest er van genieten. normaal in België zeggen die niets tegen jou en kijken die maar kwaad. Voorbij de douane ben ik eerst is naar de winkeltjes gaan kijken en dan naar mijn gate gegaan. Om 8u50 mocht ik het vliegtuig in.

In het vliegtuig zat ik aan het raam. Ik zat wel aan de kant van de vleugel, dus zoveel zag ik niet. Het vliegtuig steeg op om 10u00. hij is een half uur later vertrokken dan normaal. naast mij zat een man die naar Sint maarten kwam om te zeilen, eigelijk zat heel het vliegtuig vol met zeilers. Op het vliegtuig heb ik 3 films gekeken (slamdog millionair, ice age 3 en de kikker en de prinses). ik heb ook wat op mij ds gespeeld en geslapen. Het ging nog redelijk vlot vooruit. ik heb ook 2 keer eten gekregen en een ijsje, het ete was wel niet zo heel lekker maar de appelcake wel. rond 13u30 plaatselijke tijd was het tijd om te landen. je zag inderdaad de mensen op het strand staan en het vliegtuig moest wel vlug remmen. Hier wordt dus ook niet geklapt als men aan de grond staat. Daarna ben ik mijn valies gaan halen en stond Tamara van droomstage mij al op te wachten.

na een rit van een kwartiertje kwamen we aan bij het delta hotel waar kelly en sabrina al aan het wuiven waren :-) wat een ontvangst sabrina hielp mij met de kleine koffer en Julie en ik hebben samen mijn grote zware koffer de trap opgeheven. daarna kwam ik in mijn 'droomkamer' terecht. manmanman wat is dat??? het bad is heel vies en er komt alleen koud water uit en er loopt bijna geen water uit... De stekkertjes dat ik heb meegenomen werken wel alleen blaast mijn haardroger niet zo sterk en moet ik mijn stijltang nog uitproberen ;-). ik wou direct op internet laten weten dat ik goed ben aangekomen maar het internet werkte niet. (even paniek) nu heb ik wat gefoefeld eraan en toevallig op een paar juiste knopjes geklikt en nu heb ik volle ontvangst. Dus skype moet nu wel goed werken :-D.

Hier is het dus 28graden en heb ik mijn bikini maar aangetrokken en zijn we naar het zwembad gegaan van een plaatselijk hotel. het was goed in het water en ik heb wat bijgekletst met de meisjes. hierna hebben we ons klaargemaakt om te gaan eten in het greenhouse! Dat was daar dus wel super lekker. ik had een broodje chicken parmezan met groentjes en frietjes. Hierna zijn we nog wat gaan drinken op het strand en hebben we fototjes getrokken.

nu lig ik in mijn bedje en ga afsluiten... Slaapwel allemaal en tot morgen

Mama

Dag Pauwke

Mama had het gezien dat de douane tegen u aan het praten waren. Ik heb het nog gezegd tegen papa. We zijn blij dat de reis goed verlopen is. Geniet ervan en tot e volgende. Dikke kusjes van mama, papa en Loupe.

tante M

goede morgen Vicky,

buiten uw droomkamer is de reis goed verlopen en kon je al genieten van het mooie weer ginder .Ik ben toch wel een beetje jaloers ,als het zolang niet vliegen was dan kwam ik mee met uw mama als zij u komt bezoeken . groetjes van nonkel R en tante M

Dimi

Hey Schat,

Ben blij te horen dat alles goed is verlopen en dat we straks wat over skype kunnen praten. De droomkamer zal volgens de standarden daar normaal zijn, dus probeer er maar het beste van te maken.

Geniet ervan en wij zijn aan het aftellen nog 4 weekjes en dan ben ik ook bij u

Dikke kus en knuffel xxx

clara

amaaaai wat een aankomst .. we zullen ons goe moeten voorbereiden als ge in België terugkomt! :)
wel blij dat u internet werk, want anders hadden we helemaal geen communicatie meer!!! over communicatie gesproken, heb nieuwe webcam gekocht!!! ;) hihihi

zeg rond e wa uur zulde dan op skype of op de pc zitten? da we zowa weten wanneer madammeke beschikbaar is hé.. want ik zie het al.. ge zijt daar meer op vakantie dan op stage :D hihihi

LY en veel plezier!!!