vickydepauw.reismee.nl

Heineken regetta

vandaag was het in school een bid en zanguurtje. dit doen ze elke vrijdag en het is nog wel spectaculair. ik moest mij ook voorstellen in het engels. ik was wel zenuwen maar het is toch wel gelukt :-). in de klas heb ik weer veel kinderen moeten straffen. Ze keken ook 2 uur naar een film. dit vind ik tamelijk lang zeker op het einde was niemand nog aan het kijken. de directrice was vandaag ook terug en ze wist niet goed wat we moesten doen op stage dus hebben we dat haar wat proberen uit te leggen en dinsdag komt ze een les mee volgen.

terug op mijn kamer heb ik mijn weekrooster voor volgende week gemaakt en morgen ga ik wat werkblaadjes maken.

Toen zijn Kelly en Sabrina langs geweest en ze vroegen of ik mee ging zwemmen. dit heeft wel deugd gedaan eventjes ontstressen. daarna heb ik me klaargemaakt voor naar het heineken regetta festival te gaan. dit is een festival dat 4 dagen duurt en elke dag op een andere plaats in Sint maarten. vandaag was het in Philipsburg. het was wel gezellig maar ik ben moe dus ben ik samen met sara vroeger door gegaan. morgen gaan we naar marigo. dit is de franse kant en ik ben benieuwd hoe het daar zal zijn.

Ik mis jullie superhard!!!

xxx en slaapwel

clara

hey vicky ik hoop voor jou dat die directrice het nu een beetje door heeft wat jullie moeten doen! veel succes allesinds voor dinsdag als ze komt kijken! geen nood, jij zal dat goed doen!

ik ben blij dat je u goed hebt kunnen ontstressen in het zwembad, da is ook nodig he... je moet niet altijd constant bezig zijn ginder he ;) geniet ervan zou ik zeggen! en ga elke dag eens een duikje nemen (ookal was het maar als je eens alleen ging! maar met 2 is altijd leuker!)

xxx mis je ook xxx