regen, regen, regen
Hey iedereen,
Gisteren heb ik mijn eerste souveniertjes gekocht. Iedereen denkt nu ooh die zijn voor mij :-p nee hoor ze zijn alle twee voor mijn metekindje. Het is echt heeeeel mooi. ik ben er zelf jaloers op :-D. Volgende week begin ik aan mijn volgende ronde voor souveniertjes. Je vindt hier echt wel leuke spulletjes. We zijn dan ook heel de backstreet en frontstreet afgewandeld en hebben zo al enkele ideetjes opgedaan.
Vandaag was het een kletsnatte dag en als we naar het weerbericht kijken ziet het er niet goed uit voor deze week. Hopelijk komt er verandering in want we hebben toch een aantal dingen gepland die we zeker willen doen.
Vanmorgen was het nog droog toen Dimi en ik gingen ontbijten. Alleen iets vinden was moeilijk want bijna alles was dicht vandaag. Philipsburg was dood. We hebben dan iets gevonden en Dimi heeft (hoe kan je het raden) PANCAKES genomen. Deze zijn echt als in de films met ontbijtsiroop. Ik had eitjes met toast en worstjes. Het was wel lekker. Toen zijn we eens gaan zien of we die dag geen excursie konden doen. Maar bijna alles is in de week en begint van s'morgens. Vandaag konden we met de boot weg maar door het slechte weer voer die niet uit. Dan zijn we maar wat gaan rondlopen tot het plots begon te gieten. Met veel tussenstoppen zijn we toch op de kamer geraakt en we waren wel kletsnat. Uit de douche komt zoveel water nog niet. Ik heb dan wat voor school gewerkt en als het over was zijn we met Kelly en Sabrina iets gaan drinken. Eerst zijn we naar de piraat geweest (deze man trekt echt op een piraat en heeft super rare ogen) daarna zijn we bij de Hollander iets gaan drinken en we zijn geëindigd met een cocktail vanuit de greenhouse :-).
Nu gaan we nog een filmpje kijken en morgen laatste week stage :-D
Wat staat er ook nog deze week op het programma (als het weer meezit)
- sunset rondvaart met de boot.
- sint - maartenpark: kleine dierentuin in Philipsburg
- Marigot
- snorkelen
- pic paradis: Dit is het hoogste punt van Sint - Maarten en je hebt er een mooi uitzicht. Er is ook een avonturenpark aan.
groetjes en tot binnenkort (nog 1 maandje en ik ben thuis)
xxxx
geniet van je laatste dagen,het is hier nog altijd fris,nog geen echte zomer
hey vicky en dimi,
khoop dat jullie al veel van jullie plannen hebben kunnen waarmaken, want hoe erg ik het moet zeggen vickytje, dimi moet ook terug bijna naar huis :( MAAAR geen nood want ons sonja komt eraan ;)
ik wens jullie beiden nog een HEEEEELLL goed en gezellig weekend!
tot snel
xxxxxx