dimi zit hier nog
Hey iedereen,
Zaterdag hebben we een rustig dagje gehad want Dimi had een kater van zijn avontuur met zijn rum punch. Op de boot vond hij dit zo lekker dat hij er super veel heeft gedronken... enja terug thuis voelde hij dat dan ook. Zaterdag zijn we wel eens een kijkje gaan nemen in de luchthaven. Maar omdat er zoveel volk stond zijn we teruggekeerd. Gelukkig maar want ze hielpen alleen de mensen dat die dag moesten vertrekken. In de avond zijn we in simpsonbay gaan eten. het was wel lekker en gezellig.
Zondag moest Dimi normaal vertrekken en mama toekomen maar zoals iedereen weet kon dit niet doorgaan door de vulkaan in IJsland. Mama zit nu nog thuis en Dimi bij mij. We waren vroeg op de luchthaven en toch hebben we nog 3 uur moeten aanschuiven om een andere vlucht voor Dimi te boeken. Hij neemt 30 april het vliegtuig terug. ZIjn vakantie duurt dus langer waardoor sponsering altijd welkom is :-D! hihi.... Zondag avond wouden we dan de lekkere ribbetjes gaan proeven maarja het was natuurlijk dicht en dan zijn we maar naar de greenhouse gegaan (wat ik totaal niet erg vind want het is nog altijd even lekker). We zijn ook een kijkje gaan nemen in een plaatselijke kerk. Wat bleek nu? onze muziekleerkracht van school zingt daar. In de kerk ging het daar echt swingend en zingend aan toe. Iedereen was aan het dansen en niemand zat neer. constant werd er gezongen en het was echt een feest.
vandaag zijn we naar de plaatselijke dierentuin geweest. Na een helse busrit zijn we er geraakt. De buschauffeur wou ons 2 dollar aanrekenen maar we wisten de prijzen wel beter en hebben ons hier niet aan laten vangen. We gaven hem 1 dollar per persoon en hier kon hij natuurlijk niet mee lachen en hij is beginnen schelden. De aanhouder wint natuurlijk en hij is boos weg gereden :-) deze man zal ons niet meer meenemen. De zoo was klein maar het was wel eens leuk om te bezoeken. We hebben een papegaai op onze arm gehouden en er zaten ook schildpadden, pauwen, konijnen, slangen. allemaal kleine dieren. Je kan deze zoo ook niet vergelijken met de zoo van Antwerpen natuurlijk.
Hierna zijn we nog iets gaan drinken op de boardwalk en straks gaan we nog een filmpje zien.
Slaapwel iedereen
xxx
Dag Meter,
Wat leuk dat ik je gisteren nog eens gezien heb en wat stom dat ons internet uitviel. Ik heb nog een kusje gegooid, maar ik denk niet dat je dat nog gezien hebt :-( Ik zal van de week nog wel eens met mama proberen om je te bellen.
Spijtig van die vulkaan, want daardoor zit papa vast in Amerika, maar jij zal het wel niet zo erg vinden zeker dat Dimi nog een beetje langer bij jou blijft :-)
Geniet nog van jullie vakantie samen!
Dikke knuffel