project weeshuis
Hey iedereen,
Deze week was het druk, druk, druk. We hadden ons laatste project in het weeshuis en het was hard werken en ook verschieten.
Maandag kwamen we daar aan en de mensen dat daar werkten waren heel onvriendelijk. Ze waren ongeïntresseerd en heel onbeleefd. Ze dachten dat we oppas waren voor hun kinderen. zijzelf doen niet zo veel met de kinderen. De kinderen zelf waren ook niet al te braaf. Ze waren ook onbeleefd en deden hun eigen zin.
Dinsdag moesten we interviews afnemen van de medewerkers. Het eerste interview verliep vrij vlot en we zijn meer te weten gekomen over de achtergrond van de kinderen. Daarna moesten we een stagiare interviewen. We hebben 2 uur achter haar gelopen en ze had zogezegd nooit tijd. Dan zijn we maar weggegaan en toen vroeg ze of we haar niet gingen interviewen. Dit hebben we dus niet meer gedaan!
Woensdag moesten we onze schatkist verven. We hebben een uur zitten wachten op verf. Deze hebben we nooit gezien. Ze gingen ze altijd later halen... Toen we een uur voor onze activiteit wouden afspreken zeiden ze plots dat het zaterdag kon. Geen denken aan dat we dat zaterdag gingen doen!
Donderdag... de dag van de activiteit. De kinderen waren heel enthousiast maar zo uitgelaten. Ze luisterden naar niets. Uiteindelijk is de activiteit goed gelukt maar is niemand komen kijken.
Vandaag moesten we dan terug gaan en toen waren ze plots poeslief, echt niet normaal. Maarja zoveel te beter he :-) Ik ben toch blij dat dit gedaan is want amai...
Vandaag ben ik ook nog eens een kijkje gaan nemen in mijn klas. Ze waren allemaal heel blij om me terug te zien. Mijn juf zei ook dat ze me miste. Dat is wel lief :-) straks ga ik met mama eten in het steakhouse. Ik denk wel dat het gaat smaken want het is eens iets anders dan kip.
Na vandaag nog 3 daagjes en dan weer het vliegtuig op richting België. Ooh wat kijk ik er naar uit. Ik hoop dat de vulcaan nog even kalm blijf.
WAT EEN WEEK ZEG!! chanceke da gelle ni me ulle voete laat spelen want ammaaaiii!!!
maarja wie weet was het allemaal een test ;) "kunnen ze het aan of niet" JA DUS!!!
ik ben ook SUPER BLIJ dat het nog maar 3 dagen zijn! want ik mis mis mis mis mis mis mis mis mis uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
knuffels