vickydepauw.reismee.nl

naar de nederlandse shop

hey allemaal,

Vandaag scheen de zon weer een paar uur :-) tot we klaar waren met werken voor school en dan waren er natuurlijk weer wolken :-( maar dat hield ons toch niet tegen om op de pier te gaan zitten en te kijken naar de cruiseschepen. we hebben gevraagd of we 1 mochten bezoeken maar sinds 9/11 mag dit niet meer wegens veiligheidsredenen. daarna zijn we nog een cocktail gaan drinken en doorgegaan naar de nederlandse shop. hier vind je dus echt vlees. we hebben lekkere stukjes gekruide kip gekocht, pizza, chinese noedels, chickennuggets.... eigelijk ni veel gezond :-D maar het is wel lekker! dan zijn we gepakt en gezakt naar huis gewandeld over de dijk. ik had het eten gemaakt en wat doet SARA????? ..... die laat natuurlijk haar pitta op de grond vallen :p daar ging de lekkere kip maar gelukkig was er nog genoeg. de schildpad in de beek zal nu ook wel lekker gegeten hebben.

Deze morgen verschoot ik van een gil dat uit de badkamer kwam. Sara was aan het gillen want daar zat hij dan. verscholen in een donker hoekje terwijl Sara op het bad zat. Jules de kakkerlak! hij is groot, bruin en heeft vele pootjes. we probeerde hem te vangen maar dit is niet gelukt dus hebben we er maar een badkamergenootje bij. Hopelijk betaalt hij mee de huur :-) anders gaan we verdelger op hem spuiten!!!

in school begonnen vandaag de toetsen. de kinderen hebben van 8 tot 10u aan hun toetsen gewerkt en ze zijn nog niet klaar. ik heb Lo gegeven en heb ze laten kennis maken met K3! ze vonden het echt wel super en enkele kinderen waren zelf al mee aan het zingen op mama se. mijn lo-les is ook wel heel goed gedaan. de kinderen luisterden goed dus daar ben ik blij om.

nu ga ik wat home and away zien en dan ga ik slapen want het is hier toch vermoeiend hoor in een klas staan. Ik mis wel de kleuterklasjes van in België waar alles veel vlotter gaat.

slaapwel allemaal

xxx

karel

groetjes aan kakkerlak,dat hoort bij het leven en hij of zij zorgen voor VEEL nakomelingen.Spuiten maar het helpt toch geen fluit.

tante M

hey Vicky ,zo te zien gaat het u wel goed af en krijgt ge er gratis bewoners bij .Ge kunt de kakerlakken wel sparen tot ge er genoeg bij elkaar hebt en dan kunt ge de volgende keer stukjes gekruide kakkerlakjes op de pizza doen ,het is maar eens om iets anders te proberen .
En dat beetje regen zal met die warmte ginder eens goed doen ,hier gaat het van de vrieskou over in de regen maar van warmte is er nog geen spraken .
en ik denk tegen dat ge terug komt die kindjes hun lieve juf uit België zeker zullen missen.
dikke knuffel

Dimi

Hey schat,

Chance dat ge zo goed omringd wordt door die lieve beestjes, Jules de kakkerlak en Hugo de schildpad.

Jammer van de cruiseschepen maar wel begrijpelijk. geniet nog van het mooie weer en het gezonde eten ;)

Wuve you schat

xxx